Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

ANBI

Naam: Protestants Christelijke Stichting 't Oude Landt
RSIN nummer is 8041.30.528
Contactgegevens

Park Oudeland 70
3443 AJ Woerden
0348-413141
info@oudelandt.nl 

Oprichting en doelstelling volgens de statuten

De stichting is opgericht op 29 december 1988 en heeft ten doel de huisvesting en verzorging van bejaarden in de ruimste zin van het woord. De stichting tracht haar doel te bereiken door het oprichten, exploiteren en instandhouden van één of meer serviceflats en aanleunwoningen in de gemeente Woerden, alsmede door het verzorgen van bejaarden daarin, en door alle andere wettige middelen, die voor het doel van de stichting bevorderlijk kunnen zijn. De stichting beoogt niet het behalen van winst. De stichting exploiteert op dit moment 100 huurappartementen te Woerden.

Samenstelling bestuur

De heer N.C. van der Steeg (voorzitter)
De heer F.H. Veerman (vicevoorzitter)
De heer B. Hummel (penningmeester)
De heer A. Plomp (lid)

Beloningsbeleid

Het salaris en de regeling van de overige arbeidsvoorwaarden van de medewerkers worden vastgesteld door het bestuur, met inachtneming van de vigerende wet- en regelgeving.

Bestuursleden ontvangen voor de uitoefening van hun functie geen beloning. Kosten die door leden worden gemaakt in de uitoefening van hun functie worden op declaratiebasis vergoed.

Medewerkers

De stichting heeft 6 parttime medewerkers in dienst.
De dagelijkse leiding is in de handen van mevrouw K.A. Vandermeer in de functie van locatiemanager.

Financiële verantwoording

Het vermogen is opgebouwd uit schenkingen en huuropbrengsten. Bekijk hier het Standaard formulier publicatieplicht ANBI.

Standaard formulier publicatieplicht ANBI

Contact

Stichting ’t Oude Landt seniorenhuisvesting
Park Oudeland 70
3443 AJ Woerden
0348 - 41 31 41
administratie@oudelandt.nl

Copyright © Stichting 't Oude Landt | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud