Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Contact

Heeft u een vraag over de woningen, faciliteiten of bijvoorbeeld zorg? Neem dan contact met ons op. We reageren zo snel mogelijk. Of kijk eerst even bij onze veelgestelde vragen. Misschien zit uw vraag en antwoord er bij en weet u gelijk het antwoord op uw vraag.

Contactformulier

Stichting ’t Oude Landt seniorenhuisvesting

Park Oudeland 70
3443 AJ Woerden
0348 - 41 31 41
administratie@oudelandt.nl

Veelgestelde vragen

Is Stichting ’t Oude Landt een verpleegtehuis?

Stichting ’t Oude Landt voorziet in huur- en koopwoningen voor 55plussers op een toplocatie in Woerden en biedt daarnaast faciliteiten aan ter bevordering van het woongenot.

Wat zijn de voorwaarden om te huren of kopen?

Om te huren moet u ingeschreven staan bij de Stichting en dient u de op dat moment geldende AOW leeftijd bereikt hebben. Om te kopen moet u ingeschreven staan bij de Stichting en dient u minimaal 55 jaar te zijn.

Regelt Stichting ’t Oude Landt de zorg voor mij?

Wij zijn geen zorginstelling. U kunt wel zorg afnemen via onze partners. U dient daar dus zelf verantwoordelijkheid voor te nemen.

Kan ik als bewoner gebruik maken van alle faciliteiten op het complex?

Alle bewoners zijn welkom om alle faciliteiten te gebruiken op het complex. U vindt hier een lijst met alle faciliteiten.

Waar kan ik de agenda zien voor de activiteiten?

Leuk dat u deel wilt nemen aan de activiteiten die georganiseerd worden. Via onze digitale agenda bent u altijd op de hoogte van de evenementen.

Contact

Stichting ’t Oude Landt seniorenhuisvesting
Park Oudeland 70
3443 AJ Woerden
0348 - 41 31 41
administratie@oudelandt.nl

Copyright © Stichting 't Oude Landt | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud