Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Wonen op Park Oudeland

Zelfstandig wonen in een huur- of koopwoning met verschillende, fijne en praktische voorzieningen binnen handbereik. Een plek waar u zich thuis voelt, geniet van uw privacy en ook altijd aanspraak en vermaak vindt.

Een omgeving gemaakt voor senioren

Geen dorpels waar mogelijk, bredere deuren, mechanische toegangsdeuren en in samenwerking met onze partners zijn er verschillende zorg- en welzijnvoorzieningen op het park aanwezig. 't Oude Landt is ingericht om het senioren gemakkelijk, leuk en pragmatisch te maken. Een perfecte combinatie. Ook als u nog goed ter been bent.

Huur- en koopwoningen op Park Oudeland

Stichting ’t Oude Landt biedt verschillende types serviceflats aan en faciliteert in de verkoop van de aanwezige koopwoningen op het park. Door de ligging naast het mooie Brediuspark, en de korte loopafstand naar winkels en het openbaar vervoer, spreken we graag over een toplocatie in Woerden.

Huurwoningen

Stichting ’t Oude Landt verhuurt diverse typen serviceflats. Onze flats verschillen in grootte, ligging en huurprijs. De huurwoningen zijn allen gelegen rondom en met uitzicht op de vijver. Huurders hebben toegang tot alle voorzieningen op het terrein. 

Koop­appartementen

Stichting ’t Oude Landt faciliteert in de verkoop en aankoop van de koopwoningen op Park Oudeland. 

Heeft u vragen voor Stichting ’t Oude Landt?

Wij helpen u graag!

Contact

Stichting ’t Oude Landt seniorenhuisvesting
Park Oudeland 70
3443 AJ Woerden
0348 - 41 31 41
administratie@oudelandt.nl

Copyright © Stichting 't Oude Landt | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud