Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Partners

In ’t Oude Landt werken we samen met partners die voor extra woongenot zorgen. We vertellen graag meer over onze samenwerking met onze partners.

Huisartsenpraktijk

Onze huisartsenpraktijk heeft een hoofdvestiging aan de Kievitstraat en een dependance op de begane grond van het Oudelandt. Op beide vestigingen bent u van harte welkom na inschrijving binnen onze praktijk en het maken van een afspraak.
Voor meer informatie kunt u kijken op:

Eetkamer Bredius

Het restaurant op de begane grond heeft de naam Eetkamer Bredius gekregen, verwijzend naar het park achter ons gebouw. Bij ons kunt u terecht voor lunch en diner, catering, buffetten en nog veel meer.
Voor meer informatie kunt u kijken op:

Logeerhuis Bredius

Warm en gastvrij Vakantiegevoel voor de logé! Op Park Oudeland aan de rand van het mooie landgoed Bredius ligt het Logeerhuis Bredius Woerden. Een sfeervol huis met vier logeerappartementen een gemeenschappelijke huiskamer en liefdevolle zorg. Een huiselijke plek waar het tegelijk ook een beetje voelt alsof u op vakantie bent. Ons team van coördinatoren en vrijwilligers heet u als logé van harte welkom!
U kunt gebruik maken van ons Logeerhuis als er sprake is van intensieve zorg die u thuis ontvangt van uw mantelzorger en waarbij gezien het ziektebeeld verwacht wordt dat deze zorg steeds zwaarder wordt. Daardoor is sprake van hoge belasting van de mantelzorger en soms ook dreigende overbelasting. Logeren in het Logeerhuis helpt die overbelasting te voorkomen. 
Meer informatie op:

Ontmoetingscentrum Zonnehof

Ontmoetingscentrum Zonnehof is een inspirerende omgeving voor mensen met dementie en hun naasten. Hier wordt onder professionele begeleiding ingespeeld op de individuele wensen en mogelijkheden van de deelnemers.  Er is een breed aanbod van creatieve activiteiten, beweging, geheugenactivering, gesprekken en een dagelijkse maaltijd. Er is buiten een terras en een tuin (pluktuin en moestuin). De mooie omgeving van het aangrenzende Brediuspark nodigt uit om te wandelen.  Het ontmoetingscentrum biedt hulp, informatie en advies bij allerlei vragen rondom dementie. Voor de deelnemers zelf en voor hun naasten (mantelzorgers). Mantelzorgers kunnen gedurende het jaar deelnemen aan gespreksgroepen met lotgenoten. Daarnaast wordt jaarlijks een educatieve cursus gegeven, die mantelzorgers handvatten biedt bij het omgaan met dementie.

Kappertje ’t Oude Landt

De kapsalon op Park Oudeland is 4 dagen per week geopend en bevindt zich vlak naast de hoofdingang van Park Oudeland nummer 70.
Ons telefoonnummer is  0348 - 43 10 97.

Fysiotherapie Goudenhart

Goudenhart biedt specialistische behandeling voor (kwetsbare) ouderen en mensen met een chronische ziekte. Wij leveren behandeling, revalidatie en advies, vaak werken we hierbij multidisciplinair samen. Onze Fysiotherapeuten zijn zeer ervaren en werkzaam in onder andere de verpleeghuissetting, (kortdurende) revalidatie en poliklinische behandeling. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor fysiotherapeutische behandeling op Park Oudeland, bel: 088 - 023 47 81.

WelThuis De Thuynen

De Thuynen is gesitueerd op een van de mooiste plekken van Woerden. Het woonzorgcentrum ligt namelijk op Park ’t Oude Landt. De Thuynen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Een dagbestedingscoach zorgt ervoor dat er dagelijks activiteiten zijn. 
In De Thuynen wonen ouderen met dementie of een lichamelijke beperking. In totaal is er ruimte voor 42 bewoners, verdeeld over 3 etages.
Voor meer informatie kunt u kijken op:

"Samen met onze partners zorgen we voor extra woongenot op ’t Oude Landt."

Heeft u vragen voor Stichting ’t Oude Landt?

Wij helpen u graag!

Contact

Stichting ’t Oude Landt seniorenhuisvesting
Park Oudeland 70
3443 AJ Woerden
0348 - 41 31 41
administratie@oudelandt.nl

Copyright © Stichting 't Oude Landt | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud